Yoga als therapie/ privélessen

Wil je op een zachte en persoonlijke manier heel gericht werken aan je gezondheid en welzijn, zit je met een vraag, ben je zwanger of wil je een individueel programma opstellen? Dan ben je van harte welkom voor een individuele les of lessen yogatherapie.

Therapeutische Yoga is een mooie vorm van therapie die de mens steunt in zijn eigen herstelproces, zowel fysiek, mentaal & emotioneel. Yogatherapie is een aanbeveling voor iedereen die de verbinding wil maken tussen lichaam, geest en ziel. Het is geschikt voor iedereen, die worstelt met een scala aan fysieke en mentale klachten.
De sessie begint met het inzicht krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijke en mentale situaties zijn op het moment. Na een kennismakingsgesprek creëer ik voor jou een programma op maat, waarin Yoga, Mindfulness, ademhalingsoefeningen, ontspanning, geleide meditatie, voedingsadvies en massage de therapievorm is. Samen gaan wij dan in een privé les ontdekken, hoe jij het programma ook in je dagelijks leven kunt aanpassen.
Wanneer je pijn hebt of niet lekker in je vel zit, kunnen yogaposities je laten voelen hoe je vanbinnen beweegt. Ze helpen je om te openen in plaats van te verkrampen en je eigen pure kracht weer terug te vinden om dieper en rustiger adem te halen, beter te ontspannen en stress te verminderen.
Door de vaak praktische aard van yogatherapie kun je het goed zelfstandig thuis praktiseren. Zodat je klachten zelf kan verbeteren of voorkomen.

De yogatherapiesessie bestaat uit 2 afspraken(een kennismakingsgesprek via de telefoon en een privé les met jouw persoonlijk programma €150,-

Een privé les van 90 min. €90,-

Voor een persoonlijke afspraak kun jij een email sturen of bellen
info@Yogacentrumassen.nl
0629726558

20180620_160624
20200903_200522