Personal Yoga/ privé lessen

Wil je op een zachte en persoonlijke manier heel gericht werken aan je gezondheid en welzijn, zit je met een vraag en heb je behoefte aan een individueel programma? Dan ben je van harte welkom voor een individuele les of personal Yoga.

Personal Yoga/ privé Yoga is een mooie vorm die ons steunt in onze herstelprocessen, zowel fysiek, mentaal & emotioneel. Samen met jou gaan wij weer verbinding maken met jouw gevoel, lichaam en ontspanning van binnenuit om te ontdekken, hoe jij contact kan maken met jezelf en de connectie met je hart & ziel. We nemen tijd voor jouw behoeften om ons weer af te kunnen stemmen op de balans & veerkracht van ons natuurlijk bestaan. Het is geschikt voor iedereen, die worstelt met een scala aan fysieke en mentale klachten.
De sessie begint met het inzicht krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijke en mentale situaties zijn op het moment. Na een kennismakingsgesprek creëer ik voor jou een programma op maat, waarin Yoga, Mindfulness, ademhalingsoefeningen, ontspanning, geleide meditatie en voedingsadvies onderdelen van zijn. Samen gaan wij dan in een privé les ontdekken, hoe jij het programma ook in je dagelijks leven kunt aanpassen.
Wanneer je pijn hebt of niet lekker in je vel zit, kunnen yogaposities je laten voelen hoe je vanbinnen beweegt. Ze helpen je om te openen in plaats van te verkrampen en je eigen pure kracht weer terug te vinden om dieper en rustiger adem te halen, beter te ontspannen en stress te verminderen.
Door de vaak praktische aard kun je het goed zelfstandig thuis praktiseren zodat je klachten zelf kan verbeteren of voorkomen.

Personal Yoga (met programma voor thuis) 90 min €160,-

3 sessies €450,-

Privé les Yoga 90 min. €100,-

Voor een persoonlijke afspraak kun jij een email sturen of bellen
info@yogacentrumassen.nl
0629726558

20180620_160624
20200903_200522