Privé Yoga lessen

Wil je op een zachte en persoonlijke manier heel gericht werken aan je gezondheid en welzijn, zit je met een vraag en heb je behoefte aan een individueel programma? Dan ben je van harte welkom voor individuele privé Yoga.

Privé Yoga is een mooie vorm die ons steunt in onze herstelprocessen, zowel fysiek, mentaal & emotioneel. We gaan weer verbinding maken met jouw gevoel en helpen het lichaam diep van binnenuit te ontspannen en weer op kracht te komen. Het programma is gerecht op jouw persoonlijke behoeften en af en geschikt voor iedereen, die worstelt met een scala aan fysieke en mentale klachten.
De sessie begint met het inzicht krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijke en mentale situaties zijn op het moment. De lessen bestaan uit de elementen Yoga, Mindfulness, Meditatie, Pranayama(Ademhaling) en de werking van het leven samen met de natuur/elementen.
Door de vaak praktische aard leer jij hoe je Yoga kunt toepassen in je dagelijks leven en te vertrouwen op de taal van je lichaam.

Privé les Yoga 75 min. €70,-

Voor een persoonlijke afspraak kun jij een email sturen of bellen
info@yogacentrumassen.nl
0629726558

20180620_160624
20200903_200522