Yoga Therapy

Wil je op een zachte en persoonlijke manier heel gericht werken aan je gezondheid en welzijn, zit je met een vraag en heb je behoefte aan een individueel programma? Dan ben je van harte welkom voor individuele privé Yoga.

Yoga Therapy is een mooie vorm die ons steunt in onze herstelprocessen, zowel fysiek, mentaal & emotioneel. We gaan weer verbinding maken met jouw gevoel en helpen het lichaam diep van binnenuit te ontspannen en weer op kracht te komen. Het programma is gerecht op jouw persoonlijke behoeften en geschikt voor iedereen, die worstelt met een scala aan fysieke en mentale klachten.
De sessie begint met het inzicht krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijke en mentale situaties zijn op het moment. De lessen bestaan uit de elementen Yoga, Meditatie,  & Pranayama(Ademhaling).
Door de praktische aard & spirituele zienswijze leer jij, hoe je Yoga kunt toepassen in je dagelijks leven en de oude traditionele manier kan vertalen naar het ‘Nu’. Daardoor ontstaat er weer vertrouwen in het eigen lichaam en vind jij meer en meer terug toe naar je waarde natuur. 

Privé les Yoga 75 min. €70,-

Voor een persoonlijke afspraak kun jij een email sturen of bellen
info@yogacentrumassen.nl
0629726558

20180620_160624
20200903_200522