Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin je lichaam en geest zich voorbereiden en klaarmaken om een nieuw leven geboren te laten worden.
Je zwangerschap bewust te kunnen beleven en je goed voor te kunnen bereiden op de bevalling en een nieuwe levensfase vraagt veel aandacht. Soms kunnen wij vergeten, dat een nieuw leven in onze buik groeit en ons lichaam hard aan het werk is. Tijdens je zwangerschap ontspanning te ervaren, bewust still te staan bij wat er gaande is en je lichaam in deze veranderende periode te blijven ondersteunen met ademoefeningen, yogahoudingen en meditatie kan jou helpen om flexibel, stabiel en in balans te blijven. In deze cursus nemen wij de tijd om ons te verbinden, te genieten en te ervaren….
Deze cursus zwangerschapsyoga is voor alle trimesters en elk moment van je zwangerschap(Vanaf week 12).

Online cursus van 5 op elkaar opbouwende lessen
Bijdrage €70
Aanmelden kun je via:
Info@Yogacentrumassen.nl of over het systeem van Momoyoga
Ervaar je veel bekkenklachten? Overleg dan eerst met je bekkenspecialiste of een online yogacursus geschikt voor je is en welke oefeningen je beter niet of juist wel kan doen. 
Als iets in een les niet goed voelt voor je dan pas je de beweging gewoon aan of sla je even over; het is belangrijk dat je ten alle tijde comfortabel bent.