Over ons - Yoga Centrum Assen

Sinds september 2015 zijn de deuren open van het Yoga Centrum in Assen. Voor iedereen die kennis wil maken met Yoga, of die al ervaring heeft met Yoga en met ons kennis wil maken, kijk op de rooster pagina voor het lesrooster en voor meer informatie. Om je aan te melden voor een les, kan je ons bellen, mailen, sms-en of je kunt je inschrijven op de inschrijf pagina.

Over Jasmin:Passie voor Yoga, balans & harmonie

Yoga is voor mij een levenswijze waarin ik nieuwe kracht en energie kan vinden, het is mijn passie. Door Yoga leer je jezelf stets beter kennen en voel je weer harmonie tussen je lichaam, geest & ziel. Mijn inspiratie is om samen met jou weer de weg terug naar binnen in te slaan en vrede met jezelf te kunnen vinden. De alledaagse stress even te vergeten, je gedachten los te kunnen laten en je weer helemaal comfortabel en ontspannen te gaan voelen.

Opleiding
Ik ben opgeleid voor werk in de medische en cosmetische sector en vond in Yoga een totaal andere levensweg. Mijn gevoel bij Yoga was zo uniek en inspirerend, dat ik dit ook graag andere mensen wilde laten ervaren. Mijn opleidingen in India, Bali, Duitsland en Nederland (RYT 500 Yoga Alliance) waren een geweldige hulp bij verdere ontwikkelingen van mijn toewijding en liefde voor Yoga.

Lessen
In de lessen onderwijs ik traditionele Hatha Yoga met elementen van Hatha Yoga Flow, Yin Yoga, Power Yoga, Vinyasa Yoga, Pre & Postnatale Yoga, Ayurveda en traditionele chinese geneeskunde. Met de kennis & wijsheid van oeroude tradities, ervaringen uit het heden en passie voor natuur & humaniteit gaan wij samen op reis naar meer ontspanning, kracht, balans en herderheid.

jasminpoell