Over ons

Sinds 2015 het Yoga Centrum Assen. Voor iedereen die kennis wil maken met Yoga, of die al ervaring heeft met Yoga en met ons kennis wil maken, kijk op de rooster pagina voor het lesrooster en voor meer informatie. Om je aan te melden voor een les, kan je ons bellen, mailen, sms-en of je kunt je inschrijven op de inschrijf pagina.

Over Jasmin

Passie voor Yoga, balans & harmonie
Yoga is voor mij een levenswijze waarin ik nieuwe kracht en energie kan vinden, terug kan vinden naar de essentie en mij kan verbinden met de bron van inspiratie…het is mijn passie.

Door Yoga leren wij onszelf stets beter kennen en voelen we weer harmonie tussen het lichaam, geest & ziel. Mijn inspiratie is om samen met jou weer de weg terug naar binnen in te slaan en vrede in&met jezelf te kunnen vinden. De alledaagse bezigheden even te vergeten, je gedachten los te kunnen laten en je weer helemaal comfortabel, ontspannen en verbonden te kunnen voelen.

Opleiding
Ik ben opgeleid voor werk in de medische en cosmetische sector en vond in Yoga een totaal andere levensweg. Mijn gevoel bij Yoga was zo uniek en inspirerend, dat ik dit ook graag andere mensen wilde laten ervaren. Mijn opleidingen in India, Bali, Duitsland en Nederland (RYT 500 Yoga Alliance) waren een geweldige hulp bij verdere ontwikkelingen van mijn toewijding & liefde voor Yoga.

Lessen
In de lessen onderwijs ik traditionele Hatha Yoga met elementen van Hatha Yoga Flow, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Pre & Postnatale Yoga, Ayurveda & traditionele chinese geneeskunde. Graag deel ik de kennis & wijsheid van oeroude tradities, rituelen en de kracht van de natuur met jou om samen op reis te gaan naar meer helderheid, energie, balans en ruimte voor intuïtieve ontwikkeling.

jasminpoell
20200607_081651-768x475