Disclaimer - Yoga Centrum Assen

Privacyverklaring Yogacentrum Assen
Versie 2.0, geldig vanaf 1 mei 2018 in het kader van de GDPR wetgeving

Privacybescherming
We zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen stelt in Yogacentrum Assen en wij zien het dan ook als onze plicht om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen, hoe we deze opslaan en hoe je deze kan laten wijzigen, inkijken of verwijderen. Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Yogacentrum Assen. Je dient je ervan bewust te zijn dat Yogacentrum Assen niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen waar we naar verwijzen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren. Yogacentrum Assen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Yogacentrum Assen kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Yogacentrum Assen, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Yogacentrum Assen verstrekt. Yogacentrum Assen kan de volgende persoonsgegevens verwerken: je voor- en achternaam, je adresgegevens, je telefoonnummer, je e-mailadres, je IP-adres.

Waarom Yogacentrum Assen gegevens nodig heeft

Yogacentrum Assen verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt zijn. Daarnaast kan Yogacentrum Assen je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang bewaart Yogacentrum Assen gegevens

Yogacentrum Assen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan 3 jaar bewaard indien er geen overeenkomst met jou tot stand komt.

Delen met anderen

Yogacentrum Assen verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gebruik van onze diensten
Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, vragen we je om je emailadres en eventueel voornaam in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt om de nieuwsbrief te versturen. De gegevens worden opgeslagen op de servers van de emailservice Mailchimp (https://www.mailchimp.com). Wij combineren deze gegevens met gegevens op basis van jouw klikgedrag in de e-mail.

Foto’s gemaakt tijdens de behandeling
Wij zullen uitsluitend foto’s en/of filmpjes publiceren op facebook, Instagram, website van de resultaten mits jij daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven.

Aankoop in onze webshop

Wanneer u een aankoop in onze webshop doet, hebben we vanzelfsprekend bepaalde gegevens van u nodig om de bestelling te kunnen versturen. We vragen in dat geval niet meer gegevens dan nodig zijn om de bestelling te kunnen verwerken en afleveren. Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens op onze eigen beveiligde server opgeslagen. Uw persoonsgegevens (NAW, telefoonnummer en mailadres) i.v.m. uw aankoop blijven aanwezig in onze eigen database op onze beveiligde server zodat we uw vorige bestellingen gemakkelijk kunnen terugvinden en support kunnen leveren. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Het spreekt voor zich dat we onze software up-to-date en veilig houden door updates aan de Woocommerce/Wordpress software en dat alle gegevens die je met onze website uitwisselt, via HTTPS verlopen.

Websitebezoek in kaart brengen

Op de website van Yogacentrum Assen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Yogacentrum Assen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Yogacentrum Assen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Yogacentrum Assen bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jou computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt. Om rapporten over de website aan Yogacentrum Assen te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Yogacentrum Assen heeft hier geen invloed op. Yogacentrum Assen heeft Google geen toestemming gegeven om via Yogacentrum Assen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Yogacentrum Assen. Zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiligen

Yogacentrum Assen neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Yogacentrum Assen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde Yogacentrum Assen persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@yogacentrumassen.nl.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Yogacentrum Assen
Molenstraat 126 C, Assen
06 29 72 65 58

info@yogacentrumassen.nl