Cursus 'De Kunst Van Verbinding' - Yoga Centrum Assen

Cursus ‘De Kunst Van Verbinding’

De verbinding met onszelf, hoe kunnen wij die beter voelen? Hoe kunnen wij weer in contact komen met onze intuïtie, terug naar ons gevoel en uit ons hoofd?

Als de verstand alles wil regelen en wij de verbinding met ons hart verliezen, is er geen ruimte meer voor de hartconnectie. Is Yin&Yang uit balans en missen wij een deel van onszelf. Wij functioneren alleen maar, een soort overleving zonder intense gevoelens.

Met de cursus ‘De kunst van verbinding’ geef ik jouw waardevolle tools hoe je het contact met jezelf weer naar een hoger niveau kan gaan ontwikkelen,
voor meer energie, focus en structuur.
Je ontvangt met deze cursus 3 videolessen & meditatie’s voor een ochtend & avond routine, waardevolle ideeën & inspiratie voor je dag en ademhalingsoefeningen voor meer energie & diepere ontspanning. Je weer helder kunnen voelen, in je eigen kracht gaan staan en balans vinden in je fysieke lichaam is hierbij de bron van inspiratie.

Te boeken over het systeem van Momoyoga vanaf 20 juni, op dit moment is de cursus alleen online te boeken, vanaf na de zomervakantie ook als workshop in de studio.
Bijdrage: €59,-