Privé online videolessen - Yoga Centrum Assen

Privé online videolessen

De huidige maatregelen dwingen ons om thuis te bijven. Terwijl wij juist in deze onzekere tijden Yoga & Meditatie nodig hebben om in balans te komen en te blijven, is het niet voor iederéén mogelijk thuis alleen de rust te vinden om online videolessen te doen.
Vindt jij het moeilijk om tijd voor jezelf te maken en heb je ondersteuning nodig om in een aangename sfeer en stemming vanuit thuis aan Yoga te kunnen doen?
Wil je op een zachte en persoonlijke manier heel gericht werken aan je gezondheid en welzijn, zit je met een vraag of ben je zwanger?
Dan ben je van harte welkom voor een individuele online privé les.
Ik richt me op jouw behoefde en naar een kort gesprek erover kunnen wij via Skype of Facetime met elkaar samen, jij vanuit thuis en ik vanuit de studio een 60 min. Yoga les live gaan doen. Graag kunnen wij een persoonlijke afspraak maken om een moment voor jezelf en jouw lichaamelijke&mentale Yoga/Meditatie wensen te kunnen vinden. Wat je mag verwachten is een actieve Hatha/Vinyasa of Poweryoga les of juist een rustige meditatieve Yin/Restorative Yoga les, een geleide meditatie of Yoga Nidra sessie, zwangerschapsyoga of Pranayama/Ademhalingssessie, heel persoonlijk en afhankelijk ervan wat jij op dit moment nodig hebt.

Neem graag contact met mij op via 
Info@yogacentrumassen.nl

Bijdrage voor de online privé les van 60 min is €75,-

Een lesafspraak die niet na wordt gekomen, tenzij 24 uur van tevoren afgezegd, wordt volledig in rekening gebracht.