Online videolessen - Yoga Centrum Assen

Online videolessen

Lieve yogi’s

Vanuit alle onrust en onzekerheid kunnen de omstandigheden ons ook heel dicht bij elkaar brengen. Als wij in plaats van iedereen voor zichzelf meer samen kunnen doen, kan deze uitzonderlijke situatie ook juist intimiteit en een nieuwe kijk op ons leven laten ontstaan. Flexibiliteit en Creativiteit creeren nu nieuwe ideeën en wij zijn allemaal gevraagt omtedenken…

Ik hoop, dat het goed gaat met jullie en jullie de mogelijkheid hebben, om ook thuis aan Yoga te doen.
Als jij het leuk vindt en de komende tijd online lessen van het Yoga Centrum Assen thuis wilt volgen, kun jij met je strippenkaart de online lessen van het rooster gaan boeken en ontvang jij van mij elke week 2 online lessen(Yoga en of Meditatie) via de mail. Op die manier kunnen wij blijven oefenen, ons afweersysteem sterken, samen mediteren, ontspannen, ons met elkaar verbonden voelen en in onze eigen kracht blijven

Veel liefs
Namasté Jasmin