XXL Yin Yoga Workshop - Yoga Centrum Assen

XXL Yin Yoga Workshop

Yin Yoga XL ~ Van winter naar lente

Yin Yoga is de Yoga vorm die bij uitstek geschikt is voor een XL workshop. In deze workshop krijg je de tijd om je spieren te ontspannen, je blijft 3 tot 5 minuten in dezelfde houding, waardoor je dieper in de ontspanning komt.
Door de ontspanning van de spieren komt er rek te staan op je banden, pezen, fascia en aanhechtingen. Je bindweefsels en je gewrichten worden hierdoor versterkt en versoepeld. Afval – en voedingsstoffen gaan stromen zodat je cellen zich herstellen.

Deze workshop is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel past bij de rust en het naar binnen keren van de winter. De meridianen van de blaas en nieren, verbonden met het element water, krijgen hun aandacht. Zo kan water, de bron van het leven, je emotie van angst, een overlevingsinstinct, verdrijven. De rust van de winter kan worden afgesloten.
Het tweede deel staat in het teken van de lente, de start van de grote schoonmaak. Je organen de lever en de galblaas zorgen voor de reiniging van lichaam en geest. Het element hout, dat staat voor kracht en groei, is het element van de lente. Na dit deel is er ruimte gemaakt voor je kracht om de groei van de lente te omarmen.
De workshop is voor beginnende en ervaren yogi’s geschikt en wordt verzorgt door Marja Pikavet
Sluit de winter goed af en maak je klaar voor de lente.

Bijdrage €35,-
1 maart 13-15.15uur

info@yogacentrumassen.nl