200h Yogalerarenopleiding - Yoga Centrum Assen

200h Yogalerarenopleiding

Ben jij gek op Yoga en ervaar jij tijdens de lessen, dat er meer is dan alleen het fysieke aspect? Wil jij je verdiepen in wat Yoga is, de filosofie, wijsheid en achtergronden? Wil jij Yoga & Meditatie integreren in je dagelijks leven? Meer leren over jezelf en tijd besteden aan spirituele groei?
Deze opleiding neemt je mee om de schoonheid, oudheid en magie van Yoga & Meditatie te ontdekken. Niet alleen als je zelf docent wilt worden maar ook, als je je eigen practice wilt verdiepen en meer over Yoga wilt leren.
Je bent van harte welkom deze reis aan te gaan en te ontdekken, wat Yoga voor jou kan betekenen

200 uur Yoga opleiding

Wij bieden kortdurende opleidingen tot yogadocent. De intensieve opleiding tot Hatha Yoga docent wordt gegeven door professionele docenten. Zo leer je meer over de verschillende yogahoudingen (asana’s), adjustments (aanpassingen van houdingen/hands on), fysiologie, anatomie, yogafilosofie, Pranayama, Meditatie, spirituele groei en een gezonde leefstijl. Je leert op een holistische manier lesgeven en weet hoe je de essentie van Yoga op een creatieve manier kunt overbrengen.
Met deze opleiding ben jij gecertificeerd yogadocent 200 h RYS Yoga Alliance, dit is de basis opleiding, gespecialiseerd in Hatha Yoga met als onderdeel Meditatie, Yin Yoga & Vinyasa Yoga.
De Yoga Alliance bepaalt waar een Yoga opleiding aan moet voldoen om kwaliteitsvolle trainingen aan te bieden, met de certificering geeft dat meteen een kwaliteitswaarde aan het instituut, de opleiding en de docenten. Bovendien geeft je dat na het afronden van de opleiding ook de vrijheid om met een erkend certificaat wereldwijd yogales te kunnen geven.
Tijdens de opleiding word je begeleid door onze ervaren trainers, die een enorme diversiteit aan kennis bezitten. We hanteren een prettige balans tussen goed leren lesgeven en verdieping in de yogafilosofie, jouw persoonlijke ontwikkeling en hoe wij de eeuwenoude traditie en kennis van Yoga vertalen en toepassen kunnen op de moderne tijd & het dagelijks leven.

Data 200h opleiding:

12-13 september weekend

26-27 september weekend

12-17 oktober intens week

28-29 november weekend

23-24 januari 2021 weekend

20-28 februari 2021 intens week

Prijs €2.799,-

Wil je meer weten over de 200 h opleiding, wij verheugen ons erop van jou te horen
Info@yogacentrumassen.nl